POMOC

Przywrócenie zlecenia do ponownego wykonania

Aby przywrócić już zakończone zlecenie do ponownego wykonania, wybierz "Edytuj" z podręcznego paska opcji danego zlecenia na liście zleceń archiwalnych lub kliknij "Edytuj" na stronie szczegółów zlecenia. System wyświetli formularz zlecenia. Zaznacz w nim opcje "Zaznacz, aby przywrócić". Możesz także wprowadzić wszelkie potrzebne zmiany oraz załączyć nowe pliki. Po dokonaniu zmian kliknij "Zapisz zlecenie".


Po przywróceniu zlecenia system automatycznie wyśle mail powiadamiający wykonawcę lub grupę wykonawców o jego przywróceniu.



Powiązane:
Powiadomienia

TEMATY POMOCY