POMOC

Usunięcie komentarza i jego plików

Usuwać komentarze można tylko z poziomu strony szczegółów zlecenia. Aby usunąć komentarz kliknij czerwony "X" w polu komentarza. System poprosi Cię o potwierdzenie operacji.
Usunięcie całego komentarza spowoduje także usunięcie wszystkich jego plików.
Aby usunąć wybrany plik komentarza kliknij w ikonkę kosza znajdującą się przy tym pliku w polu komentarza. System poprosi Cię o potwierdzenie operacji.


Usuwać wszystkie komentarze i ich pliki mogą tylko osoby posiadające odpowiednie uprawnienie. Użytkownicy nie posiadający takiego uprawnienia mogą usunąć tylko swój najnowszy komentarz do danego zlecenia lub jego pliki w ciągu godziny od ich dodania.



Powiązane:
Zlecenia (Uprawnienia)

TEMATY POMOCY