POMOC

Usunięcie profilu użytkownika

Aby usunąć profil użytkownika, wybierz "Usuń" z podręcznego paska opcji danego użytkownika na liście użytkowników lub kliknij "Usuń" na stronie profilu użytkownika. System poprosi Cię o potwierdzenie operacji.
Usuwać można tylko użytkowników niepowiązanych z innymi danymi w systemie, takimi jak: zlecenia, grupy użytkowników, projekty itp.

TEMATY POMOCY