POMOC

Usunięcie grupy użytkowników

Aby usunąć grupę użytkowników, wybierz "Usuń" z podręcznego paska opcji danej grupy na liście grup użytkowników lub kliknij "Usuń" na stronie szczegółów tej grupy. System poprosi Cię o potwierdzenie tej operacji.



Usunięcie grupy użytkowników nie spowoduje usunięcia profili jej członków.



Powiązane:
Podręczny pasek opcji (Rowbar)

TEMATY POMOCY